Zapraszamy już od godziny 8.00 na bieszczadzkie śniadanie, podawane w formie szwedzkiego stołu. U nas spróbujesz prawdziwych specjałów Wilczej Jamy - domowych wędlin, pasztetów z dziczyzny, ale także białego sera wyrabianego w Wilczej Jamie
Wegetarianie również znajdą coś dla siebie – np. wybór serów, rolada szpinakowa, pasztet z cieciorki czy pesto z czosnku niedźwiedziego i pokrzywy zachwycą każdego! Gości mieszkających poza naszym obiektem uprzejmie prosimy o zapowiadanie swojego przybycia na śniadanie - minimum dzień wcześniej.
Dania gorące z karty wydajemy codziennie – od godziny 12.00 do 19.00
Nasze MENU zmieniamy dynamicznie – w zależności od pory roku i dostępności świeżych produktów.
Specjalności Wilczej Jamy:
- Carpaccio z sarny, domowe pasztety z dzika lub z pstrąga
- Zupa grzybowa, rosół z bażanta, aromatyczna zupa myśliwska z jelenia
- Smażony pstrąg prosto z naszego stawu
- Pieczeń z dzika lub jelenia, gulasz z sarny w borowikach
- Pierogi, bigos z dziczyzną
Ponieważ wszystkie dania przygotowujemy ze świeżych składników, prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na posiłek (zwłaszcza w turystycznie gorącym sezonie). Staramy się korzystać z produktów regionalnych, sezonowych, tych najwyższej jakości - samodzielnie przygotowujemy wszystkie przetwory, marynaty i sosy.