Loading

Zapraszamy już od godziny 8.00 na bieszczadzkie śniadanie, podawane w formie szwedzkiego stołu. U nas spróbujesz prawdziwych specjałów  Wilczej Jamy - domowych wędlin, pasztetów z dziczyzny, ale także białego sera wyrabianego w Wilczej Jamie

Wegetarianie również znajdą coś dla siebie – np. wybór serów, rolada szpinakowa, pasztet z cieciorki czy pesto z czosnku niedźwiedziego i pokrzywy zachwycą każdego! Gości mieszkających poza naszym obiektem uprzejmie prosimy o zapowiadanie swojego przybycia na śniadanie - minimum dzień wcześniej.

Dania gorące z karty wydajemy codziennie – od godziny 12.00 do 19.00

Nasze MENU zmieniamy dynamicznie – w zależności od pory roku i dostępności świeżych produktów.  

Specjalności Wilczej Jamy:

  • Carpaccio z sarny, domowe pasztety z dzika lub z pstrąga
  • Zupa grzybowa, rosół z bażanta, aromatyczna zupa myśliwska z jelenia
  • Smażony pstrąg prosto z naszego stawu
  • Pieczeń z dzika lub jelenia, gulasz z sarny w borowikach
  • Pierogi, bigos z dziczyzną

Ponieważ wszystkie dania przygotowujemy ze świeżych składników, prosimy o cierpliwość w oczekiwaniu na posiłek (zwłaszcza w turystycznie gorącym sezonie). Staramy się korzystać z produktów regionalnych, sezonowych, tych najwyższej jakości - samodzielnie przygotowujemy wszystkie przetwory, marynaty i sosy.